Informasjon Norgesserien

Norgesserien 
Norgesserien arrangeres i Boccia lag og individuelt og Teppecurling lag og individuelt.  

Man må delta på minimum 3 stevner for å motta premie i Norgesserien Boccia Lag. I Boccia Individuelt, Teppecurling Lag og Teppecurling Individuelt må man delta på minimum 2 stevner.

LAG BOCCIA: Totalt 9 stevner lag skal avholdes og alle 9 stevner er tellende.
Alle lag som spillere deltar i, spiller automatisk i Norgesserien.

Poengberegning:
Det gis poeng for de 8 beste i sin klasse. Det gis poeng etter resultatlistene og det lages ikke egen liste som bare gjelder lag som deltar i Norgesserien. Vi mener dette er mest riktig så ikke enkelte lag/spillere skal kunne dra nytte av Norges store geografiske avstander. Det gis 12 poeng for 1. plass, og 9 poeng 2. plass, 7. poeng for 3. plass, 5 poeng for 4. plass, og så videre nedover til 1 poeng for plass 8. Vinneren av serien er de med flest poeng.

Alle arrangører må sende inn komplett resultatliste, dommerliste fra R Service og et program innen 3 dager etter stevnet er gjennomført. 

Guide i arrangementsteknikk ligger her 

Innbydelse og påmeldingsskjema sendes inn til Forbundet; eli.birkeland@nif.idrett.no, slik at det kan legges ut på hjemmesiden. I etterkant av stevnet skal resultatlistene sendes inn til samme adresse.

Arrangør legger på 30 kr. pr. spiller på startkontingenten. Dette betales så inn til Fleridrettsforbundet. Det vil bli sendt ut giro til arrangørens klubb.   
              
Premiering: De 5 beste i hver klasse premieres.


BOCCIA INDIVIDUELT: Totalt 4 stevner individuelt skal avholdes og alle 4 stevner er tellende. Normalt er det 5 stevner, men i 2017 går Påskestevnet ut av terminlisten.

Alle spillere som deltar spiller automatisk i Norgesserien.

 

Poengberegning:

Det gis poeng for de 8 beste i sin klasse. Det gis poeng etter resultatlistene og det lages ikke egen liste som bare gjelder lag som deltar i Norgesserien. Vi mener dette er mest riktig så ikke enkelte lag/spillere skal kunne dra nytte av Norges store geografiske avstander. Det gis 12 poeng for plass 1, og 9 poeng 2. plass 7. poeng for 3. plass, 5 poeng for 4. plass og så videre nedover til 1 poeng for plass 8. Vinneren av serien er de med flest poeng.

 

Alle arrangører må sende inn komplett resultatliste innen 3 dager etter stevnet er gjennomført.

Arrangør legger på 10 kr. pr. spiller på startkontingenten. Dette betales så inn til Fleridrettsforbundet. 

Det sendes faktura fra Norges Fleridrettsforbund

Premiering: De 5 beste i hver klasse premieres.

 

TEPPECURLING:Totalt 6 stevner lag og 6 stevner individuelt, og alle stevner er tellende.

Alle spillere som deltar spiller automatisk i Norgesserien.

 

Poengberegning:

Det gis poeng for de 8 beste i sin klasse. Det gis poeng etter resultatlistene og det lages ikke egen liste som bare gjelder lag som deltar i Norgesserien. Vi mener dette er mest riktig så ikke enkelte lag/spillere skal kunne dra nytte av Norges store geografiske avstander. Det gis 12 poeng for plass 1, og 9 poeng 2. plass 7. poeng for 3. plass, 5 for 4. og så videre nedover til 1 poeng for plass 8. Vinneren av serien er de med flest poeng.

 

Alle arrangører må sende inn komplett resultatliste innen 3 dager etter stevnet er gjennomført.

Arrangør legger på 10 kr. pr. ind. spiller og 30 kr. pr. lag på startkontingenten.

Dette sendes til Fleridrettsforbundet.    
            

Premiering: De 5 beste i hver klasse premieres.

Book hotell - opptil 20% rabatt!
Handi Life Sport
Unicurl - Alt innen teppecurlingutstyr
Unicurl
Patriot1 - Nettbutikk
Patriot1