Seksjonen ønsker god sommer

08.07.2019

Administrasjonen i Boccia og Teppecurling ønsker alle våre medlemmer en god sommer!

Første del av vår sesong er over og i Norgesserien lever spenningen i flere klasser. Det er gledelig å se at våre utøvere koser seg på våre stevner og at miljøet hos oss er så bra! All ære til våre arrangører.

Konrad Galan deltok i slutten av juni på European Para Youth Games 2019, i Finland. Han spilte godt og dro hjem med en bronsemedalje. Dette er hans første, av forhåpentligvis, mange internasjonale medaljer. Seksjonen gratulerer! 

Det er gledelig å medele at seksjonen har vokst i antall medlemmer. Når registreringen nå er ferdig, har vi 1 977 aktive medlemmer, henholdsvis 1690 i Boccia og 287 i Teppecurling. Dette er en økning på 9,6% fra forrige år, der vi var 1 803 aktive medlemmer. Seksjonen er ydmyke og takker alle klubbene våre for godt arbeid. 

Høsten 2019 blir spennende. Vi skal i gang med klubbesøk og ta kontakt med oss hvis dette er ønskelig. Her ønsker vi å bidra til at klubbene våre skal stake sin retning for fremtiden. Vi skal arrangerer flere kurs og samlinger, informasjon kommer på hjemmesiden i starten av august. I tillegg skal vi arrangere vårt første arrangementkurs, for klubber som skal arrangere stevner i Norgesserien. Info om dette kommer i starten av august. 

Per-Kristian Thorsrud skal representere Norge i Europamesterskapet i Boccia i august 2019. Vi ønsker lykke til! Resten av Team Norway fortsetter sin trening men skal ikke delta på flere internasjonale konkurranser i 2019. 

Vi gleder oss veldig til våre Norgesmesterskap. Det blir spennende å se hvilke som stikker av med kongepokalene. Vi ønsker alle lykke til!

 

God sommer fra oss i administrasjonen!

 

Egil og Karsten

 

Book hotell - opptil 20% rabatt!
Handi Life Sport
Unicurl - Alt innen teppecurlingutstyr
Unicurl
Patriot1 - Nettbutikk
Patriot1