Elisabeth Wilhelmsen vinner av Kongepokalen i boccia individuelt

06.11.2017

NM i boccia individuelt 2017

Kongepokalen ble i år delt ut i boccia individuelt, og etter en helg uten tap og gode prestasjoner ble Elisabeth Wilhemsen tildelt Kongepokalen, vel fortjent :) Juryens begrunnelse for Kongepokalen var at hun spilte trygt og sikkert hele helgen og var veldig fokusert. Elisabeth trener hardt til daglig, og jobber hardt mot rekruttering av nye utøvere til boccia. Hun betyr mye for bocciamiljøet og gir aldri opp. 

Norges Fleridrettsforbund sender masse gratulasjoner til Elisabeth, og hennes flinke assistent Sandra Gavrilov. For et team!

NM ble i helgen gjennomført i Mossehallen, med Moss BTK som teknisk ansvarlig. Seksjonen vil takke Moss for et godt gjennomført NM. Moss beviser igjen at de har god kontroll og masse engasjement. 132 deltakere, og 20 ikke-spillende dommere. 

Det var gjester fra Østfold fylkeskommune og Idrettsråd, som holdt fine taler under åpningen og ble igjen som publikum på lørdagen. Fra seksjonen stilte Vigdis Mørdre, og åpnet helgen med å takke Moss BTK for sitt engasjement, og ønske alle lykke til. 

Fullstendig resultatliste ligger her

Fantastisk omtale i Mosseavisen om NM i boccia, les saken her; 

https://www.moss-avis.no/sport/mossehallen/boccia/medaljedryss-i-nm-pa-hjemmebane/s/5-67-523600

Sak i Sarpsborg Arbeideravis om unge, lovende bocciaspillere, trykk her

 

Book hotell - opptil 20% rabatt!
Handi Life Sport
Unicurl - Alt innen teppecurlingutstyr
Unicurl
Patriot1 - Nettbutikk
Patriot1