Om forbundet

Norges Fleridrettsforbund ved seksjon Boccia og Teppecurling har lange tradisjoner i norsk idrett. Idrettene var medlem i Norges Handicapidrettforbund og Norges Funksjonshemmedes Idrettforbund. I 2007 dannet seksjonen et nytt særforbund sammen med Petanque og Friskis & Svettis.

I Norges Fleridrettsforbund styrer seksjonen sin egen økonomi og vi har et eget styre. Forbundet har i dag rundt 22000 medlemmer totalt, der ca 1500 spiller Boccia og ca 350 spiller Teppecurling. Det arrangeres Norgesserie i begge grener og Norgesmesterskap. Hvert år deles kongepokal til beste individuelle bocciaspiller eller beste lag.eksjonen har egne klasser for funksjonsfriske, så alle kan delta. Mennesker med nedsatt funksjonsevne blir klassifisert før de deltar på stevne.

 

Avtaler gjennom Norges Idrettsforbund

Alle særforbund, klubber og idrettslag som er medlemmer av Norges Idrettsforbund har rabattordninger gjennom ulike leverandører som kan benyttes ved f. eks arrangementer og reiser. 

Med SAS sportsreiser får alle medlemmer tilknyttet Norges Idrettsforbund god rabatt på reiser til konkurranser, treningsleire og møter. Nivået på SAS sine sportspriser ligger godt under andre pristyper med tilsvarende fleksibilitet, og det er kun som medlem av idrettslag tilsluttet NIF for reise i idrettssammenheng at disse billettene kan benyttes.

Norges Fleridrettsforbund har avtale med Nordic Choice hotels, der vi får 20% rabatt ved bestilling av hotellrom. Vi oppfordrer alle klubber til å benytte seg av disse hotellene rundt i landet, dersom det er tilgjengelig. Oppgi at klubben/gjestene er tilknyttet Norges Fleridrettsforbund. 

Gå inn på www.idrettsforbundet.no, og klikk inn på "Temasider" og les om "Idrettsavtaler" for mer informasjon. 

 

Send en henvendelse
Book hotell - opptil 20% rabatt!
Handi Life Sport
Unicurl - Alt innen teppecurlingutstyr
Unicurl
Patriot1 - Nettbutikk
Patriot1